Bijeenkomsten

 

DEDEMSVAART en COEVORDEN

In MFC De Baron te Dedemsvaart en 'Ons Eetcafé' te Coevorden, organiseer ik maandelijks een gespreksavond,  waar u, op een laagdrempelige manier, iets kunt bespreken.

Het kan een vraag zijn over iets waar u tegenaan loopt in uzelf. Maar het kan ook gaan over een situatie waarin u verkeert waar u meer duidelijkheid over wilt.  Soms kan het ook nodig of fijn zijn om het even te hebben over uw eigen bewustzijnsontwikkeling.

 

In principe is iedereen welkom die een vraag heeft.

Deze avond is bedoeld voor mensen die niet zozeer 'professionele hulpverlening' nodig hebben of willen, maar behoefte hebben aan een handreiking of wat informatie over bewustzijnsontwikkeling, waarmee zij zelf aan de slag gaan.

 

Hoe ga je om met de emoties die je voelt? Hoe kun je omgaan met een probleem in een vriendschaps- of familierelatie? Vind je het moeilijk om je uit te spreken? Lukt het je niet om een patroon te doorbreken? Zo zijn er allerhande dingen waar mensen tegenaan lopen in hun dagelijkse leven. Vaak voelt de herkenning en het respect naar elkaar al heel prettig.

 

Zelf heb ik een gevoeligheid voor het opmerken  van 'onbewuste lagen' bij mensen en kan ik deze proberen te duiden en even een zetje in de goede richting geven. Daarbij kunnen er ook boodschappen komen 'van de andere kant' of energie worden gegeven.

Lees daarover meer op de pagina Over mij

 

Voor meer info kunt u kijken op Agenda  en, mocht u vragen hebben over deze avonden, dan kunt u  mailen naar info@hoekanikverder.nl

Er zijn geen kosten verbonden aan de gespreksavonden, maar een vrijwillige bijdrage in de kosten van bijv. de zaalhuur is mogelijk. Consumpties komen voor eigen rekening.

In Horeca gelegenheden is het niet mogelijk om eigen drinken mee te nemen, maar hoopt de uitbater uiteraard op de afname van een of meerdere consumpties.