Individuele Afspraak

 

Individuele Afspraak

Graag bied ik de mogelijkheid voor het maken van een afspraak bij mij thuis, wanneer u (even) niet goed weet hoe u verder moet en daar een vraag over wilt stellen.

 

Het kan een vraag zijn over iets waar u tegenaan loopt in uzelf. Maar het kan ook gaan over een situatie waarin u verkeert waar u meer duidelijkheid over wilt.  Soms kan het ook nodig of fijn zijn om het even te hebben over uw eigen bewustzijnsontwikkeling.

 

In principe is iedereen welkom die een vraag heeft.

Deze mogelijkheid is bedoeld voor mensen die niet zozeer 'professionele hulpverlening' nodig hebben of willen, maar behoefte hebben aan een handreiking of wat informatie over bewustzijnsontwikkeling, waarmee zij zelf aan de slag gaan.

 

Voor mijzelf geeft het extra vrijheid om niet 'gebonden te zijn aan de hulpverlening',  maar vrijelijk, op mijn eigen manier,  uw vraag kan beantwoorden zonder rekening te hoeven houden met richtlijnen vanuit een overheidsinstantie.

 

Hoe ga je om met de emoties die je voelt? Hoe kun je omgaan met een probleem in een vriendschaps- of familierelatie? Vind je het moeilijk om je uit te spreken? Lukt het je niet om een patroon te doorbreken? Zo zijn er allerhande dingen waar je tegenaan kunt lopen in je ontwikkeling.

 

Zelf heb ik een gevoeligheid voor het opmerken  van 'onbewuste lagen' bij mensen en kan ik deze proberen te duiden en even een zetje in de goede richting geven. Daarbij kunnen er ook boodschappen komen 'van de andere kant' of energie worden gegeven.

Dat laatste gebeurt meestal door even mijn handen op uw schouder of hoofd te leggen of door het 'zetten' van mijn duim vlak onder uw nek.

Lees meer op de pagina Over mij

 

Het kan echter ook zijn dat dit juist niet de bedoeling is en het bij 'een goed gesprek' blijft.

Bij voorkeur neem ik het gesprek op, zodat u het later nog eens terug kunt luisteren.

De ervaring leert dat het terugluisteren een 'verdieping' geeft doordat u met de 'hele aandacht luistert'.

 

Mocht ik duidelijk voelen dat het maken van een afspraak met mij niet de bedoeling is, omdat bijvoorbeeld reguliere hulpverlening eerst nodig is, dan neem ik de vrijheid om dat te laten weten.

 

Er zijn geen kosten verbonden aan de afspraak, maar er staat een doosje voor een vrijwillige bijdrage in de kosten wanneer u deze wilt geven.

 

Voor een afspraak kunt u  mailen naar info@hoekanikverder.nl