Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Ellen
3 maanden geleden

Wat een bijzondere ervaring om in gesprek te gaan met Herman. Via iemand anders die vertelde over haar ervaring , ben ik op de site van Herman terecht gekomen en voelde ik dat ik hier iets mee moest.
Het gesprek voelde goed en zuiver maar ook vertrouwd. Het is altijd spannend om te horen wat je nog te doorzien hebt en waar je mee aan de slag mag. Maar dit betekent ook dat je wezen wil groeien en nieuwe ervaringen op wil doen. Wat ontzettend mooi dat je zo weer een duwtje in je rug krijgt en je zelf de keuze mag maken hoe je hiermee verder gaat. Dus wil je verder groeien in jouw bewustzijnsontwikkeling dan raad ik je zeker aan om met Herman in gesprek te gaan. Herman dankjewel en we spreken elkaar vast weer.

Suzan
3 maanden geleden

Al een aantal keer kwam ik op deze site terecht, via de website van 'heteigenpad'.
Diep in mij voelde ik ineens de drang om een gesprek aan te vragen met daarbij letterlijk de vraag: 'Hoe nu verder?'.
De antwoorden en het gesprek gedurende die avond hebben me veel rust gegeven. En daarnaast gaf het me een andere kijk op bepaalde situaties.
Ik ben heel dankbaar met deze vorm van hulp en raad het iedereen aan die in zichzelf worstelt met bepaalde levensvragen.

Wil
5 maanden geleden

Via de Wereld van de Wijsheid ben ik verwezen naar de website van Herman. Heb drie zeer intensieve gesprekken gehad. In het eerste gesprek werd al meteen duidelijk waar het probleem zat. Ik zat gevangen in diverse vriendschapsrelaties, welke mij compleet verteerden. Ik gaf me zelf weg en deed niet wat ik zelf werkelijk wilde. Ik ben nu aan het ”'ontvrienden”, en er ontstaat weer ruimte.
Dank je Herman ik kan weer verder, de mist is opgetrokken.

Erik
10 maanden geleden

.. de titel van de website dekt de lading. Ik wist niet hoe ik verder kon, maar na een paar gespreksavonden had ik genoeg inspiratie om verder te kunnen. .. Dank!

Ruth
een jaar geleden

Ik heb de gespreksavond als zeer verhelderend ervaren voor mijn eigen ontwikkeling. Ik voelde mij geholpen bij de antwoorden. Ik weet nu hoe ik verder kan groeien in mijn ontwikkeling en dit geeft rust/nieuwe inzichten. Bedankt Herman!

Wilma
een jaar geleden

Een heel goed gesprek gehad met Herman. Tijdens het vragenuurtje
gingen we de diepte in en kwam er
zicht op mijn thema’s. Zo kan ik weer
verder! Aan mij om er mee aan de slag te gaan. Dank voor het inzichtelijk maken, Herman.