Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Wil
een maand geleden

Via de Wereld van de Wijsheid ben ik verwezen naar de website van Herman. Heb drie zeer intensieve gesprekken gehad. In het eerste gesprek werd al meteen duidelijk waar het probleem zat. Ik zat gevangen in diverse vriendschapsrelaties, welke mij compleet verteerden. Ik gaf me zelf weg en deed niet wat ik zelf werkelijk wilde. Ik ben nu aan het ”'ontvrienden”, en er ontstaat weer ruimte.
Dank je Herman ik kan weer verder, de mist is opgetrokken.

Erik
7 maanden geleden

.. de titel van de website dekt de lading. Ik wist niet hoe ik verder kon, maar na een paar gespreksavonden had ik genoeg inspiratie om verder te kunnen. .. Dank!

Ruth
8 maanden geleden

Ik heb de gespreksavond als zeer verhelderend ervaren voor mijn eigen ontwikkeling. Ik voelde mij geholpen bij de antwoorden. Ik weet nu hoe ik verder kan groeien in mijn ontwikkeling en dit geeft rust/nieuwe inzichten. Bedankt Herman!

Wilma
10 maanden geleden

Een heel goed gesprek gehad met Herman. Tijdens het vragenuurtje
gingen we de diepte in en kwam er
zicht op mijn thema’s. Zo kan ik weer
verder! Aan mij om er mee aan de slag te gaan. Dank voor het inzichtelijk maken, Herman.

Kim
een jaar geleden

Een avond van herkenning en bewustwording van mijn eigen ik.

Ik liep vast in frustraties, altijd voor een ander willen zorgen! Althans dat dacht ik. Op de gespreksavond kwam naar voren waarom ik mij gefrustreerd voelde. Dit kwam weg bij het stuk “gelijk willen hebben” nu ik me daar bewust van ben geworden, ga ik na of ik perse gelijk wil hebben en waarom? Het heeft me veel rust gebracht in mijn eigen ik. Veel van mijn eigen gedrag viel op z’n plek.

Het was een ontspannen avond met veel herkenning. Bedankt hiervoor! 😃

Léonie - 5 maanden geleden

Omdat mijn eerste gespreksavond mij zoveel mooie inzichten bracht, ben ik op 7 December weer naar een gespreksavond gegaan. In de gesprekken kwamen we uit op het thema "Boosheid", wat een best beladen iets is voor velen en er rust een soort taboe op. Het is net of boosheid er niet mag zijn.
Waar komt dat vandaan? Samen hebben we daar naar "gegraven" en kwamen zo stapje voor stapje en zere plekken aanrakend bij de oorsprong.
Fijn te voelen en te weten dat boosheid er mag zijn en dat je niet alleen staat in dit soort dingen.

Ik kijk alweer uit naar de volgende gespreksavond.
Mijn dank is weer groot.
Léonie - 5 maanden geleden
Op 5 oktober voor het eerst bij een gespreksavond geweest. Veel mooie inzichten gekregen en door samen in gesprek te zijn bij punten gekomen, die me raken. De dag erna voelde ik mij zo
zo kalm en berustend. Heel fijn. Zo van: "Alles is goed"

Ik was de hele dag nog aan het nagenieten van de fijne gesprekken en de serene rust bij Hennie.
Dank jullie wel
Herman - 6 maanden geleden
Leuk, een gastenboek! Als je nog een reactie wilt geven nadat je op een gespreksavond bent geweest, dan kan dat hier...